Softshell-Bekleidung

Softshell-kleding

09.06.2021

Mammut wordt beschouwd als de grondlegger van de soft shell kleding in de outdoor- en bergsportsector. De echte Zwitserse stretchbroek met stoffen van Schoeller is al 30 jaar lang het neusje van de zalm in het broeken segment en is dat nog steeds. Tops volgde in het midden van de jaren '90 van de vorige eeuw.

Deel dit artikel met vrienden

Interview met de expert Bernd Wodarz uit Mammut

Wat is er zo bijzonder aan Softshell?

Softshells worden gekenmerkt door een bovengemiddelde functionaliteit in de meest uiteenlopende varianten van "buiten zijn".

Als het gaat om merkproducten van hoge kwaliteit, zijn ze duurzaam elastisch, winddicht, zeer goed ademend en bieden ze optimale bescherming voor 90% van de weersituaties. Ze zijn licht, stil bij het bewegen en bieden daardoor een uitstekend draagcomfort.

Waarom heeft een eindconsument softshell kleding nodig?

Niemand heeft noodzakelijkerwijs "iets" nodig; maar als iemand actief is in een verscheidenheid aan sporten, bieden softshells als de 3e laag van de kleding veruit het grootste bereik van het gebruik.

Waarvoor kan Softshell worden gebruikt?

Bergbeklimmen, skiën, fietsen, langlaufen, wandelen, voor de weg naar de universiteit of naar de disco...

WWat zijn Mammut's speciale vaardigheden hier?

Wij bieden zeker de beste buitenstoffen op het gebied van stretch, robuustheid, comfort en design/afwerking. Wij werken samen met de toonaangevende merken in de kledingindustrie, met name Gore-Tex, Schoeller/CH en Malden Mills.

Damen Bekleidung Softshell
T-Shirt Softshell
Softshell Material

Allrounder Softshell is uw ideale metgezel voor bergbeklimmen, wandelen, skiën of gewoon om te winkelen.

Dit zou u ook kunnen interesseren: