services

Diensten

Wie is SPORT 2000?

SPORT 2000 is een Europese sportwinkelformule met meer dan 3 000 winkels in negentien landen. De serviceorganisatie SPORT 2000 is onderdeel van ANWR-GARANT Belgium. Alle Belgische SPORT 2000-winkels worden geëxploiteerd door zelfstandige ondernemers.

De SPORT 2000-winkels in België hebben een breed assortiment met elk hun eigen expertise. Ze bieden allemaal kledij, schoenen en accessoires voor een hele waaier aan sporten. Voetbal, tennis, outdoor, fitness en hardlopen zijn populair, maar evenzeer vind je in onze winkels materiaal om te skiën, hockeyen of volleyballen. 

Elke SPORT 2000-winkel stemt zijn aanbod af op haar klanten. Zo is de impact van SPORT 2000 in de lokale gemeenschap maximaal! Onze winkels onderscheiden zich door hun service en productkennis. 

a picture
a picture

Waarom we doen wat we doen

Onze winkeliers bieden een meerwaarde door hun advies en helpende hand. In hun gemeenschap zijn ze dé partner van iedereen die wil sporten, of het nu professionals of beginners zijn. De SPORT 2000-winkelier is pas tevreden als hun klanten comfortabel, gezond en met plezier kunnen sporten!

Händlersuche Kartenteaser

Vind een winkel in de buurt