join the team

Join the team!

Wil jij een eigen zaak starten?

Wil je je eigen baas zijn, een uitdaging aangaan én met je twee voeten in sportwereld belanden? Dan is een eigen sportwinkel starten in jouw stad of gemeente een geweldige keuze. SPORT 2000 staat paraat om je met raad en daad bij te staan. We kunnen een meerwaarde bieden op vlak van o.a. logistiek, infrastructuur en marketing, zodat jij je alleen maar op je klanten hoeft te focussen. Want daar doe je het voor!

Begin je eigen winkel

Links
Rechts
Upload
captcha

Heb je al een winkel en wil je lid worden van SPORT 2000?

De uitdagingen voor sportwinkels anno 2021 zijn niet min. Je laten bijstaan door ervaren professionals is een slimme keuze. Het SPORT 2000-team helpt je graag op vele vlakken. Neem snel contact op toe te treden tot de SPORT 2000-familie, zodat jij je meer dan ooit kan toeleggen op het verzorgen van je klanten.

Kom bij het SPORT 2000-team

Links
Rechts
Upload
captcha

Op zoek naar een job?

Werken in de sport is altijd boeiend. Zin om elke dag sportmensen te helpen, zowel professionals als beginners? Om hen met raad en daad bij te staan in hun ambitie om te joggen, squashen, skiën of voetballen? Start dan je carrière in de sportwereld in een van de vele sportwinkels van SPORT 2000. 

Een baan zoeken

Links
Rechts
Upload
captcha